Smartlog v3 » Baldarina Bekker » 3 hverdags-historier
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

3 hverdags-historier

16. Sep 2005 03:15, Bekker

3 sjove historier, som jeg bare bliver nødt til at fortælle:

- Jeg havde engang en veninde, der morgenen efter et engangsknald, slet ikke kunne finde ud af hvordan hun skulle få fyren ud af døren. Så, hun gav ham den første og bedste undskyldning, som dukkede op i hendes tømmermænd plagede hoved. Nemlig: " Du bliver altså nødt til at smutte nu, jeg skal nemlig ud og fiske. "

- Var nede i min lokale kiosk den anden dag; og her står en meget sjælden race: En ældre kvinde; der snakker engelsk til kiosk-damen, skønt hun er inder og snakker pænt dansk. ( Uha, en helt ny udgave af: " Jeg er dansker, født i Norge, Sverige er mit fædreland, taler russisk, som en tysker, skønt jeg er en engelsk mand". Eller hvordan den nu lige er ) Men det mest fantastiske ved denne ældre dame var, at hun ikke alene bar Camuflage bukser, men også camuflage sejlersko. Jeg anede ikke at sådanne fandtes.

- Sidst, men ikke mindst. Pæn nyhedsdame, på tv2, der skulle have sagt; afhøring, eller måske afsløring, men kom til at sige afføring. Tihi, der er ikke noget som en god BÆ-joke, der kan få Bekker til at slå sig på knæene af grin.

 

Kommentarer

 1. Laquack
  16. Sep 2005 07:31
  1

  Godt råd til veninden: Bed hende alliere sig med en anden, der ringer tidligt næste morgen, så hun i telefonen kan sige "Hvad?? Fuck, jeg kommer med det samme!"

  ... Det er det, vi andre gør :P

 2. bekker
  16. Sep 2005 08:34
  2

  Uha, det er selvfølgelig meget sex and the city'sk smart. Men kræver også en vis tanke-aktivitet og fremtidssyn, som branderten som regel har overskygget, når man alligevel er nået sålangt, som til at hive et engangsknald med hjem.
  Men tak for rådet. I will pass it on !

 3. Laquack
  16. Sep 2005 09:24
  3

  Hehe - det kan gøres før brandert indtræffer. Realistisk set er der en god portion chance for, at det kan blive nødvendigt. Hvor mange one-night-stands vil man egentligt se igen?

 4. Grith
  16. Sep 2005 09:25
  4

  LOL, tak for dagens gode grin og latterskrald, det trængte jeg til:-) Du har virkelig en sans for disse komiske historie, keep em coming:-)

Tags

Arkiv

Relaterede