Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Fødselsdags-hemmeligheder.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Fødselsdags-hemmeligheder.

23. Aug 2005 05:04, Bekker

Jeg skal holde fødselsdag sammen med to af mine veninder Svesk og Madsen. Nu er vi alle tre sådan nogen som kan kamme helt over når det kommer til sådan noget som at klippe-klistre og sådan. Så da vi mødtes igår, for første gang, for at snakke og arrangere fødselsdag, så var det første vi kastede os over selvfølgelig invitationen. Tre tøser der sidder; ihh hvordan skal den se ud, skal det være noget med disko-farver. Og det bliver en superfed invitation, syntes vi da ihvertfald selv, der var en hel del ryg-klapperi. Og fordi den bliver så fed, var der også bred enighed om at der ikke var nogen der skulle have nogen anelse om hvordan den ser ud, før de får den. Den skal være en hemmelighed. Nu er jeg faktisk i det hele taget en keen elsker af hemmeligheder, men mest af alt på den der tempelridder/ det skumle institut på Blegdamsvej agtige måde. Hemmeligheder er jeg nemlig ikke selv særlig god til at holde på. Mest af alt bare fordi jeg har svært ved at holde kæft. Det er lige før, at hvis blev pålagt at tie om hvor mange tallerkener jeg har stående i min Disney-opvask, så ville det virke meget relevant og jeg ville føle at jeg blev nødt til at sige det til en eller anden. Pzzzsstt, du tror det er løgn ik', men jeg har altså 7 tallerkener stående til opvask. He he, ja det er vildt ik ?
Men det er ikke bare det der med at jeg ikke kan holde kæft, bare sådan af sladdertante agtige grunde, det har også noget at gøre med, at en hemmelighed meget hurtigt føles som en løgn. Efter at vi havde tøset og fniset over invitationen, sneg jeg mig hjem til smørhånd, for at få lov at putte i nattens mulm og mørke. Det første han spurgte om var selvfølgelig hvordan det var gået med fødselsdags forberedelserne. Og bare det at jeg blev nødt til at snakke mig udenom invitationens udseende gjorde at jeg næsten følte at jeg løj.

Manner jeg må være gennemsigtig, specielt når jeg skal lyve om noget der er alvor....!

Kommentarer

  1. Morfar
    21. Sep 2005 05:08
    1

    Jeg KAN heller ikke lyve om jeg så fik penge for det...Vi er vel bare nogle mennesker der er dømt til at vandre i evig sandruelighed...

Tags

Arkiv

Relaterede