Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Av, en tisse-tår.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Av, en tisse-tår.

3. Oct 2005 06:17, Bekker

Igår aftes havde jeg besluttet, at jeg idag simpelthen blev nødt til, at ringe til min læge. Grunden er blærebetændelse. Ikke nok med at jeg pisser glas-skår, det føles også som om at der er en, der niver mig hårdt inde i maven. Samt toiletbesøg, hver 10. minut, hvilket gjorde at det blev lidt svært, at følge med i gårsdagens søndagsfilm. Smørhånd var meget sød til at opdatere hændelsesforløb, efter hver tissetur.

Og,han var også sød, til at se ud som om, at det ikke rørte ham, at høre mig snakke om urinprøver, over telefonen, med min læges, altid kranky sekretær. Selv syntes jeg, at et 3 måneder langt forhold, måske ikke ligefrem havde godt af urinprøve snak. Men, der er allerede prutsnak, fællestisning og bussemandspilning, så hvorfor ikke urintestning oveni !?!

Lægesekretæren fortalte mig altså, at jeg skulle komme med sådan en urinprøve, og så ville vi teste den med det samme. Nu har jeg et meget sart underliv. Jeg har næsten aldrig feber, eller er forkølet, men..... blærebetændelse, svamp og diverse andre, ikke særligt flaterende sygdomme, er jeg mester til at fange. Så, jeg ved hvornår jeg har blærebetændelse. Og det kan derfor godt irritere mig, at jeg skal ned og tjekkes, når de egentligt bare kunne sende en resept til mit lokale apotek.

Alligevel godtede jeg mig lidt over at skulle ned til lægen, det betød nemlig en dag fri fra skole. Hm, så kan det godt være at den dag skal bruges på toilettet, men det er trods alt stadig fridag. 

Nu er det ikke nemt at tisse i et lillebitte glas, slet ikke når det er med tårer i øjnene over smerten. Så jeg var lidt glad for, at smørhånd var taget hjem, da jeg sad og tissede mig selv ud over fingre osv. Det syntes jeg alligevel ikke at han skulle være tilskuer til.

Da jeg så smed den lille fin-gule test ned i tasken og hoppede op på jernhesten, tænkte jeg; at det måske ikke var det smarteste træk, at det lige var idag, at jeg havde valgt at bruge min ynglingstaske. Det kan godt være, at den ikke ville være så ynglings længere, hvis den endte med at have gule skjolder over det hele. Ads! At jeg så skulle køre over brosten og div. vejarbejde gjorde det ikke rigtigt bedre. Og det var ikke kun tasken jeg var bekymret for, det var også hvordan den sure lægesekretær ville se ud, hvis jeg hev et tisindsmurt glas op af tasken, og glad rakte hende det. !

Men, jeg kom ned til lægen, uden at tissen var løbet ud af glasset. Og det eneste jeg fik at vide var; ja, jeg kan godt se at der er lidt betændelse. Vi skal lige finde ud af hvilken medicin du skal have. Ring igen imorgen, så har vi svaret. Grunden til, at de ikke bare kunne give mig den stærkeste medicin nu, var at der ikke var særlig meget betændelse i prøven. Og jeg tænkte; nej, det er skuda klart, den er jo blandet op med de 15 liter vand jeg har drukket siden igår morges, bare for at kunne tisse uden at begynde at tude.

Som plaster på såret, købte jeg alskens godter på vej hjem. Og så kan jeg jo, med semi-god samvittighed holde fridag. Så, sådan en gang blærebetændelse, er måske slet ikke så skidt endda.

Kommentarer

 1. Carina
  3. Oct 2005 06:31
  1

  Ha har også mange gange prøvet at overtale sur lægesekretær om at det vitterlig VAR blærebetændelse og at jeg HAR haft det før, så jeg var ikke i tvivl.
  At hun så efterfølgende måtte spørge om jeg havde mens eller om det bare var SÅ slemt, gjorde ikke sagen bedre. Jeg er ikke pivet så hun har sq bare at høre på hvad jeg siger en anden gang.
  Jeg tror det er et krav at en lægesekretær er sur og tvær, ellers får hun aldrig job ;-)

 2. Bekker
  3. Oct 2005 06:51
  2

  Det kan godt være, at det er derfor, de altid er så tvære. Men, det kunne godt være, at man ville have lidt mere lyst til at traske tisse-trængende og blærenivende ned til lægen, hvis man vidste at lægesekretæren ville være sød og bare en lille smule medlidende.

 3. Mille
  3. Oct 2005 07:00
  3

  Prøv at forestille jer, at have snakket med 117 gamle fru Jensen'er om HVOR slemt det har været at familien ikke kom til søndagskaffe og at lille piphans ikke har det godt, når det er under 12 grader udenfor.. Så ville i også være lidt små- irritable*S*
  Bortset fra det, så prøv tranebær enten som saft (BVADR!!) eller som tabs.

 4. Julie
  3. Oct 2005 07:06
  4

  AV og god bedring. Mht parforhold og hvad de kan holde til hvornår, så skulle du prøve at blive gravid med en du kun har kendt i 4 mdr. Tal lige om at face the facts of life... Opkast, hormornelt hysteri, vægtøgning, diarre, stakåndethed, ANSVAR - puha, man kan undre sig over at han er her endnu, men vi lagde godt nok ud med noget af en holdbarhedstest :-) Håber by the way ikke at det gør noget, at jeg har besluttet at linke til dig?

 5. Bekker
  3. Oct 2005 08:31
  5

  Mille: Ja, jeg ved godt, at alle jobs kan være et helvede af og til. Men hende her, hun er altid sur. Om man så fanger hende, to min. efter at hun er kommet på arbejde.
  Julie: Avsi, men fedt at i har klaret jer igennem. Han er nu heller ikke så sart ham Smørhånd, han kan holde til det meste. Men, et barn...! Der tror jeg godt, at han kunne panikke lidt. Og link du bare, det gør mig bare glad ;-)

 6. Suzy Q
  3. Oct 2005 09:33
  6

  He.. Min læges sekretær hedder bare "Dragen" hjemme hos os... Goddammit hun behandler alle som om de var selvmedlidende aggressive narkoman-hypokondere. Af samme grund går jeg ALDRIG til lægen.
  Den ene gang jeg har haft blærebetændelse gjorde det så helvedes ondt da jeg kom derop, at jeg kneb en lille tåre dér i receptionen. Hvortil Dragen smilede syrligt og sagde:
  "Herregud da lille ven, det er da godt at det ikke er noget værre, hva?" Nøøøøjjjj!!!

  God bedring.

  :-/ Suzy

 7. Bekker
  3. Oct 2005 15:34
  7

  Hvis min skulle have et navn, tror jeg det måtte blive bitter-øgle. Jeg ville kalde hende for KomodoVaran, hvis ikke jeg syntes, at det var synd for dyret.

Tags

Arkiv

Relaterede