Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Bekker sakse-balle.....
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Bekker sakse-balle.....

21. Sep 2005 03:11, Bekker

...den danske pan-dang til Edward scissor hand.

Jeg satte mig på en saks igår.............arghhhhhh, piv piv, tårer i øjnene. Det var sådan en lille spids en, og den borede sig ca. 1 cm. ind i min venstre balle. Det vil sige, så langt at den stadig hang fast, da jeg rejste mig op. Jeg blev simpelthen nødt til at hive den ud af ballen. Længe leve kvindelige fedt-depoter. Jeg tænkte med det samme, at måske er jeg slet ikke voksen nok, til det her broderi-hejs. Det er simpelthen for farligt, for sådan en klumpe-dumpe som mig, at have sakse og nåle til at ligge og flyde alle steder.

De positive sider var; at selvsamme saks, kunne bruges til at klippe et fint lille plaster, samt masser af medlidenhed fra Smørhånd: " Åh, din lille popo, ae ae".

Kommentarer

 1. zizi
  21. Sep 2005 03:20
  1

  Stakkels dig .... uhh det må have gjort ondt :-/

 2. Sille
  21. Sep 2005 03:30
  2

  AAAAAUUUUWWW....
  Minder mig om, dengang min søster og jeg havde set Gø og Gokke - hvorefter hun ved middagsbordet, sætter sig neden under og holder en gaffel lodret på min fars stol. Behøver jeg at sige, at han kom hurtigt op af stolen den aften!! Husker tydeligt hvordan han, som dig, måtte trække gaflen ud af ballen - og de fire små lidt firkantede huller i ballen så ud bagefter...

  Men ja - sytøj er farligt!!! Du bør omgås det med stor forsigtighed fremover...

Tags

Arkiv

Relaterede