Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Bigbrother.....!
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Bigbrother.....!

23. Sep 2005 04:05, Bekker

Var lige inde og læse ( www.klaus.smartlog.dk ) om forskere der har spioneret på offentlige toiletter, for at tjekke hvor mange mennesker der egentligt vasker hænder, efter at have vredet snablen, eller hvordan man nu siger.

Og så er det jeg tænker; kunne vi ikke bruge de forsker penge på bedre projekter. Måske Big brother har tid til lige at tjekke, hvem det er, der gang på gang smider affald i min cykelkurv. Jeg ville være meget taknemmelig.

Ligeledes ville det være rart at få tjekket op på mit postbud, der åbenbart ikke ved hvad " Reklamer, nej tak" betyder.

Og så syntes jeg, at Big brother skal udbyde den ultimative service: Overvågning når man er i byen. Jeg har haft mangt en bytur; hvor det kunne være rart lige at ha' aftenen på video. Det ville altså ha' mildnet mange moralske tømmermænd; således adskillige blackouts, der kunne have været blevet klarlagt dagen efter. Istedet for at jeg stadig skal sidde at tænke: Hvad var det egentligt lige der skete den aften i 1999....?

Kommentarer

 1. julie
  23. Sep 2005 04:14
  1

  Jeg synes, du er inde på noget virkelig banebrydende her - kan vi ikke, i samme åndedrag, få tjekket, hvem det er som altid glemmer at slukke lyset hjemme ved mig? Og hvem er det som tog det sidste stykke chokoladekage i køleskabet???

 2. zizi
  23. Sep 2005 04:34
  2

  Uhh hmm jeg fornemmer konspiration fra det danske postvæsen eller så kan de bare ikke læse - for mit postbud har heller ikke fandet betydningen af reklamer nej tak...

  Her undrer jeg mig mere over, hvem der roder sådan .... >;o)

 3. Morfar
  23. Sep 2005 04:34
  3

  Uhm Det var mig Julie...sorry!

  Jeg så faktisk på "Station 2" hvordan en af vores byture endte, meget spændende at se sin bekendte blive lagt i benlås af 3 vrede betjente :). Mig? Ja jeg var skredet en time i forvejen da føromtalte klovn hældte en fadbamse i skødet på mig ved et uheld - no wonder han fik nogen på frakken :)

 4. zizi
  23. Sep 2005 04:36
  4

  Hmm gad vide om jeg i virkeligheden er postbud ??? mente "fattet". Hmm måske har der bare sneget sig suspekte tyrkfejl ... ind ... Uanset få lige Bigbrother til også at tjekke det og hvem der evt. i virkeligheden står bag ... :) *G*

 5. bekker
  23. Sep 2005 04:47
  5

  Jeg kunne også godt bruge, at få tjekket op på, hvem det er der aldrig rydder op efter sig selv herhjemme. Hm, det må være Smørhånd. Han er trods alt den der er her oftest. Efter mig altså, Og Bekker ved vi jo godt, at det ikke er.

 6. Morfar
  23. Sep 2005 05:04
  6

  Måske man skulle bruge sin fridag på at rydde op istedet for at sidde og fjolle på slagsbloggen???


  NAH!!! Never give up! Never surrrender!

  vi skal have lukket nogle kunder sammen hver for sig!

Tags

Arkiv

Relaterede