Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Bonny og flyvefisk
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Bonny og flyvefisk

28. Sep 2005 16:26, Bekker

For snart et år siden, var jeg til en af mine gode veninders fødselsdag. Det var sådan en lille intim middag. Hyggenygge, masser af rødvin, og da tiden blev den helt rette, blev der smidt Bonny Tylor på anlægget. Der var dansen og tansen og en masse skrålen. Det er nemlig sådan Bonny skal høres. Da vi havde fået rystet måsen godt igennem, blev der igen skruet ned for anlægget. Her sad vi så, omkring 6 mennekser, fejrende fødselsdag, på 1.sal, på Nørrebro en Novembernat, da der kom NOGET flyvende ind ad vinduet. Først var der ikke rigtigt nogen der reagerede. Det tog lige lidt tid, sådan at blive klar over, at der var kommet noget ind ad vinduet. Men, det tog endnu længere at sluge, at det "noget" der var kommet flyvende ind ad vinduet, var en død sild. Ikke en af de der " Jeg er til julefrokost, og accepterer derfor føde, som karry-sild." Nej, en HEL sild, med hoved og hale, og det hele. Afsenderen var ikke til at se på gaden. Og det første spørgsmål der dukkede op i mit hoved var; Hvem fanden, slentrer rundt på Nørrebro kl 2 om natten, med en død sild i lommen? Mon der var esbjergensere i byen? Da min veninde bor tæt på rockerkvarteret, var min vittige kommentar. " Hø, det var da godt, at det ikke var en død makrel " Det skulle jeg aldrig have sagt, min veninde blev helt hvid i hovedet af angst. Mon rockerne var efter hende? Var det mon fordi, at rockere i bund og grund ikke kan lide Bonny Tylor, og vil gøre ALT for at slippe for hende, akkompaneret af 6 stive folk. Jeg syntes da ellers, at vi udgjorde et ganske ærligt kor. Men det var der, ganske åbenbart andre, der ikke syntes.

Kommentarer

 1. Grith
  29. Sep 2005 02:17
  1

  ROTL:-) Fandt i nogensinde løsningen? Meget underligt....

 2. Morfar
  29. Sep 2005 06:27
  2

  Min "elskede" overbo havde en vane med at spille meget højt meget sent. En klage til ham hjalp ikke, men en klage til bestyrelsen fik ligesom lagt en dæmper på sagerne...MEN han var lige nede for at true mig over at jeg havde klaget til betyrelsen. klaphat.

  Hvorfor kan folk ikke bare tale sammen??

 3. Bekker
  29. Sep 2005 11:35
  3

  Næææh. Der var ikke nogen, der meldte sig som silde-kaster..! Men, så blev man jo også nødt til at komme med en forklaring på, hvorfor man overhoved havde haft en sild i lommen.

Tags

Arkiv

Relaterede