Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Den 6 sans.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Den 6 sans.

21. Sep 2005 03:32, Bekker

Min helt egen udgave af det fantastiske program Den 6 sans. Mine ynglingsting; omkring de 6 sanser. Det handler om mig, mig, mig, mig. Hæ hæ, gnæk.

1: Lugtesans. Nyslået græs. Mmmm, det er bare den skønneste lugt! Man kommer vel fra landet. Hvilket minder mig om; Er der nogensinde nogen, der har set en græsslåmaskine i fælledparken.? Wow, det må være en stor en, måske noget hen af en John Deer.

2: Synssans. En buket tulipaner, i flere farver. Ahhhh der er bare ikke noget, som en buket tulipaner, der kan få beton junglen til at lyse op.

3: Høresansen. Dave Matthews stemme. åhhhhhhh. Fløde i øregangene. Eller måske jazz klaver ( Så kan man jo også lige, snige sig selv til at lave en omgang JAZZZZZZ-HANDS )

4: Følesans. Mmmmm, følelsen af kølig hud. Åh, længe leve Smørhånds blødhed. Og så måske også følelsen af sol, mod huden.

5: Smagssans. Det er altså virkelig svært. Men måske noget hen af feta. Eller min mors hakkedrenge,med bløde løg og flødesovs. Ummm eller en helt ny agurk, taget direkte fra drivhuset. Eller nyopgravede kartofler. Puha, der er alt for mange.

6: Den 6 sans. Når man vågner om morgenen med en rigtig god fornemmelse i maven. Og ens intuition bare siger en, at det vil blive en dejlig dag. 

Tags

Arkiv

Relaterede