Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Fødselsdags-krisemøde.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Fødselsdags-krisemøde.

25. Oct 2005 16:04, Bekker

Om lidt under to uger, skal jeg holde 25 års fødselsdag. Jeg skal holde den sammen med to af de gamle tøsebørn. Og der har været store forberedelser, eller det vil sige, det har det egentligt ikke, men vi har brugt en evighed på invitationen. Som jeg nu godt kan indrømme udformningen af: Det er en fin, hjemmebroderet sag, i Bob Marley farver. Det den fee'ste invitation jeg nogensinde har set.

Nu skete der bare det, at for et par dage siden, blev mig og mine tøser ringet op om, at lokalet vi skulle holde fest i er blevet solgt. Så, nu står vi med lidt over 100 gæster, Dj's af den fede slags, personale osv, men intet lokale. ARGHHH, det er så flabet. Vi har fået tilbudt et lokale, der kun kan rumme 80 mennesker og oveni koster et par tusind mere. Det skaber selvfølgelig en hel del problemer, men så er det jo godt, at vi er sådan nogle fantasifulde problemknusere.

Forslag på dagens krisemøde:

- Hvis strisserne kommer, så handler det om, at få så mange mennesker som muligt proppet ind på toilettet. Og derefter bede til, at det ikke er en tisser-strisser.

- I tilfælde af at toiletterne ikke kan rumme mennesker nok, så må vi lave undvigelses manøvre. Planen er at lære af 80'ernes besættere og grave en flugttunnel.

- Pengeproblemet..! ( ja, vi er allesammen studerende, så der er INGEN der har råd til at betale, hvis det ikke løber rundt ) Men, det kan evt. afhjælpes ved fortynding af øl og sprut. Pengene skal tjenes ind i baren. Et alternativ kunne være at sætte en gin og tonic til omkring 75 kr. ( hvilket dog ville skabe en del dårlig samvittighed, da de fleste af vores venner også er studerende.)

- Kombiløsningen på både penge og pladsproblemet lyder således. Vi trækker invitationen tilbage, fra de folk der alligevel ikke drikker særlig meget. Dvs. de tøser der alligevel kun nipper, dem der er gravide ( Undskyld Tisse ) og således slet ikke drikker. Og til gengæld sætter vi vores lid til at resten drikker som et hul i jorden. Vi har således et par drenge på programmet, som forventes at drikke sig uanstændigt stive.

Indtil videre håber vi dog, at der dukker et fantastisk lokale op, med rigelig plads og til ingen penge. Ville jo helst slippe for, at sætte de gravide på gaden.

 

Kommentarer

 1. klaus
  25. Oct 2005 16:24
  1

  tricky problem, men vi iler med en løsning: de gravide bør blive hjemme og passe deres knibeøvelser og få så fat i en klassisk wv, der kan (så vidt jeg husker) være omkring tyve mennesker i sådan en... start med en 10'er pr g&t og sæt så gradvist prisen op i takt med at folk mister valuttabalancen og sæt overskudet i dokkerbanken...

 2. Bekker
  25. Oct 2005 16:32
  2

  Ejh, hvorfor var du ikke med til krisemødet Klaus? Du er jo den mest fantastalastiske problemknuser.

 3. Suzy
  26. Oct 2005 03:44
  3

  hvor i byen skal det være?

 4. Suzy
  26. Oct 2005 03:52
  4

  Bekker-tøsen, prøv evt medborgerhusene:
  <a href="http://www3.kk.dk/Service%20til%20dig/Kultur%20og%20Fritid/Kulturliv%20i%20Koebenhavn/Kulturhuse/Vanloese%20kulturhus.aspx" rel="nofollow">http://www3.kk.dk/Service%20til%20dig/Kultur%20og%20Fritid/Kulturliv%20i%20Koebenhavn/Kulturhuse/Vanloese%20kulturhus.aspx</a>

  Dem i udkanten kan godt være ledige med kort varsel.

  Ellers spørg på en hyggelig cafe/bar om I må flytte festen derind - og få stedet for jer selv indtil kl 01 f.eks. Det gir lidt dyre drinks, men...hvis der kommer 100 gæster, så kan det være at baren vil sætte prisen 5 kr ned pr drink.

  Bare forslag lige her mellem opståning og morgenkaffe (som jeg ska ha NU)
  KH Suzy

 5. Bekker
  26. Oct 2005 07:00
  5

  Tak for tips'ne Suzy...! Vi har været fordi medborgerhuse og sådan. Vi havde også overvejet det der med noget Cafe/Bar...! Meeen, jeg tror nu at vi holder os til det lokale vi har. Og, så er det bare at be' til, at det kan løbe rundt !

 6. Suzy
  26. Oct 2005 09:56
  6

  Så må een af værterne op på en stol, omkring midnat, og sige: "Prølissomlioghørher: 20 kr i sokken, nej:koppen, til tilschkud... Dzet vill blie værdsat, lissom".

  :D Suzy

Tags

Arkiv

Relaterede