Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Fredags blues.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Fredags blues.

20. Oct 2005 12:19, Bekker

Jeg skal ud og drikke øls, sammen med nogle historie-folk idag. Vi plejer at omtale os selv som læsegruppen. Skønt vi nok kun har læst sammen et par gange, men til gengæld har drukket os uanstændigt stive sammen mange mange gange. Det er nogle fantastisk dejlige folk, og det plejer at gå rimelig vildt for sig, ikke mindst sidst vi var ude.

Nu er det bare sådan, at jeg absolut ikke er på toppen idag. Jeg har tilbragt hele dagen på sofaen, helt færdig. Jeg savner Smørhånd, der arbejder og arbejder og arbejder. Og derfor ikke har helt lige så lang tid til mig, som han plejer. Han har arbejdet hele natten og tager den derfor på langs med film og pizza i aften. Og lige idag, syntes jeg bare, at jeg ville passe så godt, ned i sengen ved siden af ham, med en skive pepperoni-pizza i flaben.

Uha, jeg kan godt mærke, at der skal fyres op for en ordentlig gang Dolly eller Bonny. Ellers bliver det svært at få party-benene på. Nå, lige et hurtigt bad og så skal jeg dulles op til øls og ballade.

 

Kommentarer

 1. Tankeforbryderen
  20. Oct 2005 12:37
  1

  Den slags er bare såååå hyggelig.. Da jeg gik på sem. var jeg medlem af en studiegruppe, der hed "torsdagnat gruppen" - gæt selv hvorfor ;-)

 2. Suzy Q
  21. Oct 2005 05:47
  2

  Kan du så komme ud af klappen og have en rigtig dejlig aften :-)
  Jeg skal slupre rødvin med mine to ældste veninder i aften *yeah* og skubber alle tanker om kæreste-kæl på sofaen så langt væk jeg kan.

  KH Suzy

 3. Sille
  21. Oct 2005 07:50
  3

  Ja afsted med dig du. Jeg sidder selv stadig i nattøj og skal til at gøre mig klar til en aften i byen...men når først man er afsted, er det fantastisk... Og det skader såment ikke ham smørhånd at ligge alene på sofaen en aften ;-)

Tags

Arkiv

Relaterede