Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Girl fuck agurk!
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Girl fuck agurk!

5. Oct 2005 15:44, Bekker

Kiggede lidt på, hvad folk har googlet, når de er endt på min side. Og det mest suspekte og iøjenfaldende var nok " Girl fuck agurk". Ja, ja, hver sin smag, jeg skal ikke være den der fordømmer. Men der er imidlertid flere ting jeg ikke rigtigt forstår.

- Girl, det forstår jeg ikke. Jeg ville aldrig omtale mig selv sådan. Ej heller andre piger. Jeg er bestemt ikke typen der kunne finde på at skrive " Hey girl" eller noget lignene.

- Fuck, jo jo, jeg praktiserer det da, og syntes ganske godt om det. Men jeg ville nok bare skrive sex, hvis det var. Men ordet kunne måske godt have sneget sig ind på min side, hvis jeg var igang med at give en ordentlig gang skældud.

- Agurk, tja, jeg mindes ikke at have skrevet noget om agurker. Men, det der undrer mig mest er, hvad personen der har søgt har forventet at få ud af det. Måske vedkommende skulle ha' skrevet cucumber, bare sådan at få noget konstruktivt ud af det ( Ok, konstruktivt og konstruktivt ;-) )

Kommentarer

 1. klaus
  5. Oct 2005 16:11
  1

  søgemaskiner er noget underligt noget... jeg skrev et indlæg med overskriften 'røv & nøgler'... my foot, det har skuffet mange...

 2. Bekker
  5. Oct 2005 17:29
  2

  He he. Det er sådan noget man skal skrive, for at få mange læsere ;-) Jeg havde også en der havde søgt på " Jeg er dansker, født i Norge, Sverige er mit fædreland", lidt sjov ting at søge på! Ja, og så G-streng. Selvom jeg slet ikke mindes, at have skrevet noget om sådanne underbenklæder.

 3. zizi
  6. Oct 2005 02:00
  3

  Hmm kan da næsten leve med Girl Fuck Agurk ... hos mig kommer googles læsere der mest p.g.a. Helle Thorning-Schmidt ... (hvad gør det lige for ens selvtillid ;) *G*)

 4. Bekker
  6. Oct 2005 03:30
  4

  Zizi: Ja, det kan jeg godt se. Så lyder Girl fuck agurk, alligevel lidt mere spas.

 5. Kontrolpigen
  6. Oct 2005 09:15
  5

  Men hvordan gør man det? Er der lige én, der vil forklare mig det? Hvor finder man ud af, hvad folk har googlet på for at finde frem til jer? Det lyder herresjovt! Og som en sikker måde at bevare en smule kontrol på... Sig mig lige dét, tak!

 6. Bekker
  6. Oct 2005 09:46
  6

  Det er sådan en feature smartlog har, men som blogspot ikke har. Klaus gav mig engang et link til et sted, man kunne melde sig til, og som kunne fortælle en det. ( ok, ikke særlig velformuleret sætning ) Men, jeg skal ligge kigge på det, og så vender jeg tilbage ;-)

 7. Morfar
  6. Oct 2005 11:19
  7

  Zipstat.dk Der kan du se alt, når du har smækket koden ind.

 8. Kontrolpigen
  6. Oct 2005 13:34
  8

  Muchos gracias, begge to. Skal se, om jeg kan finde ud af det trick:-)

Tags

Arkiv

Relaterede