Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Hverdag, hverdag, hverdag.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Hverdag, hverdag, hverdag.

22. Sep 2005 16:22, Bekker

Jeg har været igennem godt 100 ideer til et indlæg. Men, det er lige som om, at der ikke er dukket nogen guddommelig ide op, i mit ellers så idelige hoved.

så, nu tænkte jeg, at jeg istedet for et fantastisk indlæg, bare vil lave en lille opdatering på, hvad der er sket, her på det sidste:

Det strammer stadig lidt i min mås ( tsk tsk ), men det er vel sådan noget der sker, når man vælger at jage en saks ind i den. Ok, bare for lige at komme misforståelser i forekøbet, så var det ikke direkte i måsen. Det var direkte i ballen. Specielt da jeg cyklede i skole idag, gav det sådan et lille niv, hver gang jeg trådte pedalen ned. Jeg overvejede at ringe til min læge. Bare sådan lige for at være sikker på, at der ingen fare var for blodforgiftning eller noget. Men, jeg ombestemte mig. Jeg er lidt bange for, at jeg i forevejen er meget tæt på at blive skrevet ind i journalen som hypokonder.

Jeg er for første gang, i vores 3 måneder lange forhold, blevet tvær på Smørhånd. Det var da vi var i sommerhus, og det var måske ikke så meget Smørhånd, som det var; at vi ikke kunne have sex. Den røde armé var på march og havde været det under hele sommehus opholdet. Det blev simpelhen for meget for miss Hormona ( Som både Grith og zizi sjovt nok også har haft problemer med ) Og så gik det ud over Smørhånd, selvom det jo egentligt ikke var hans skyld. Efter at miss Hormona forlod scenen og Bekker indtog den igen, er der blevet sagt undskyld til Smørhånd. Det er faktisk mærkeligt, for Miss Hormona plejer ikke at være sådan en vred en, hun er faktisk mere en klynker. Hvilket har resulteret, i efterhånden alt for mange lommetørklæde sceancer sammen med Oprah.

Jeg besøgte min gravide veninde idag. Tillykke tillykke til Tisse ( Ja, det er altså ikke et gravidt tilnavn, det hed hun også inden hun kom i omstændigheder). Vi søgte efter navne på nettet og jeg kan nu meddele at man hverken kan hedde Sved eller Svin.

De sidste to nætter i sengen med Smørhånd, har været røv-provokerende. Vi har æsket og tæsket og slåsset om territoriet; i form af dyne, hovedpude og selve sengen. Så, der er ingen af os der har sovet i to nætter. Dette resulterede i at smørhånd ønskede at sove alene inat. Piv Piv. æv.

Jeg har iaften, for anden gang i mit liv set " Coyote ugly". Big mistake. Det eneste den film er, er en billig undskyldning for at se halvnøjne damer vride og vrænge sig, mens de hælder drinks ud over hinandens bryster. Et skalkeskjul for god gedigen porno. Hvilket fik mig til at tænke på Tv2's, nu ret gamle, "dokumentar om teenagere der fester på Lykken. 14 årige teenagere i g-streng og skumbad, lige midt i prime-time. Dokumentar ????

Kommentarer

 1. Morfar
  22. Sep 2005 17:00
  1

  Jeps jeg er selv igang med en dokumentar om hvilke fadøl der er bedst til at gøre T-shirts våde...vi regner med at den kommer til at vare fire timer.

  Hmm burde jeg egentlig ikke linke til dig?

 2. bekker
  22. Sep 2005 17:05
  2

  Uha, spændende projekt. Måske du skulle undersøge om ikke du kunne få noget statsstøtte.?
  Og det skal du da, kan du så se at komme igang Måffe.

 3. Kontrolpigen
  23. Sep 2005 02:45
  3

  Dejligt med en update, Bekker! Og herfra skal der gjalde et stort tillykke til Tissepigen (hvis det altså er hende, jeg tror, det er...)

 4. Morfar
  23. Sep 2005 03:28
  4

  Hey du linker da ikke til mig :)

  Gotta run, har noget korn og foderstof jeg skal have solgt til DLG.

 5. bekker
  23. Sep 2005 03:45
  5

  Morfar: Ja, få lige lukket den der. Ja, undskyld. Jeg skal også nok se at komme igang !
  Kontrolpigen: Ja, jeg vil tro du har fanget den rigtige. Det er jo helt vildt. Har ikke helt vænnet mig til tanken endnu, meeeen det har hun vist heller ikke selv :-)

Tags

Arkiv

Relaterede