Smartlog v3 » Baldarina Bekker » inaktivitet
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

inaktivitet

8. Mar 2006 02:20, Bekker

Inaktivitet.................. øjh, hvor kan det være svært, at gøre noget som helst. Jeg er sikker på at vi mennesker slet ikke er indrettet til at lave alt det, som en dagligliv idag forventer af os. Hvis jeg har 5 ting i løbet af en dag som jeg gerne skulle have ordnet, er det stensikkert at jeg kun får ordnet 1. Men det værste er, at jeg har sådan en konstant følelse af, at hvor jeg kun når 1 ting i løbet af en dag, så når alle andre 10. Mine veninder siger at det ikke er rigtigt..... de føler også at de altid halter bagud. Der er konstant meldinger som " jeg kan slet ikke tage mig sammen til at lave noget i skolen" og " åhhh jeg ville ønske at jeg bare kunne få førtidspension og hygge resten af livet " og " Hvornår får man råd til en opvaskemaskine og en rengøringsdame"

Og nu sidder jeg så her og blogger, istedet for at gå igang med alt den ba-læsning, 5 bøger, som jeg skal have læst og analyseret til på mandag. Yeah right, som om jeg når det.

Jeg ved at det er farligt at skrive, på en dag som idag, men nøjs hvor kunne jeg nogengange ønske at Smørhånd kom til at tjene kassen, så jeg bare kunne tusse rundt derhjemme på hans bekostning.

Kommentarer

  1. kontrolpigen
    8. Mar 2006 10:13
    1

    Og til de sidste linjer i denne post, må jeg bare sige: Rigtig god kvindedag!

Tags

Arkiv

Relaterede