Smartlog v3 » Baldarina Bekker » LARM LARM LARM
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

LARM LARM LARM

23. Sep 2005 07:58, Bekker

Arhg, Larm. Larm i mine øregange, larm i min lejlighed, larm fra min overbo, larm fra vejen, larm i mit hoved, larm fra genboen. Mentalt sammenbrud for Bekker.

Jeg kommer oprindeligt fra landet, derude hvor den eneste larm, er en svag brummen fra en græsslåmaskine eller en traktor. Dvs meget lidt larm og det der er, er nærmere bare en hygge-reminder om, at der er noget der minder om natur uden for dørene.

At være land-tøs betyder også at Kbh kan føles ekstremt larmende. Og at bo på min vej, må ultimativt være det værste. ( nu vil jeg ikke have nogen kommentarer fra folk der bor op ad motorveje og lign. ) Jeg har en overbo ( som normalt går under dæk-navnet; den lækre overbo ) Men det at være lækker er ikke det eneste han kan, han kan også spille guitar. Men det han ikke kan, det er at synge. Det gør han nemlig meeeget højt og meget falsk.

Der har været vejarbejde, lige rund om hjørnet, i godt et halvt århundrede. Og der er masser af, masser af, masser af asfalt der skal brækkes op med sådan et luftrtyk bor.

Jeg har genboer der spiller el-guitar, synger opera, spiller trompet. Og jo, det kan godt være meget hyggeligt til tider.......Men er meget belastende, når pubba pige skråååååler kærlighedssange, som et andet Celine Dion kopi, LIGE MIDT I MIN LUR.

Desuden, ved jeg ikke helt om folk i min blok producerer mere affald end andre, almindelige mennesker. Men det føles ihvertfald som om, der bliver tømt skraldespande hver dag og at det tager adskillige timer hver gang. Og det LARMER når man vælter resterne af forbrugs-festen ned i en kæmpe trucks gab.


 

Kommentarer

 1. klaus
  23. Sep 2005 10:19
  1

  jeg har en cd med miles davis, som jeg plejer at spille rimeligt højt, når jeg gerne vil signalere til mine naboer... det plejer at virke... og kan vi så få noget ro..? jeg trænger også til en lur...

 2. bekker
  23. Sep 2005 13:21
  2

  Hmmmm, det kan være, at det er det, der skal til. Næste gang så giver jeg dem, en ordentligt omgang Dolly. Jolene burde få dem ned med nakken...!

Tags

Arkiv

Relaterede