Smartlog v3 » Baldarina Bekker » LOGEN
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

LOGEN

20. Sep 2005 14:51, Bekker

Hm, var inde på www.lasserimmer.dk og lige læse lidt. Her fortalte han noget om, at Thomas Willum Jensen og en anden Jensen ( som jeg ikke kender) vist nok var ved at give Lars von Trier kamp til stregen, svar på tiltale, eller hvad man nu siger.

Jeg tænkte: "åhhh fedt, de nakker naren" og skyndte mig at klikke på linket, der skulle føre mig til hele historien. Linket fører mig til Berlingske tidende. Men, men, men......Berlingerne er åbenbart kun for de sammensvorene! For at læse artiklen, skal man nemlig være Guld-VIP, eller Sølv-VIP. Men jeg bliver informeret om, at jeg bare skal tage det helt roligt. For i tilfælde af, at man er en taber-studerende, med nul klejner i kassen, så kan man blive Sølv-VIP helt og aldeles gratis.

Her bliver jeg så, for første gang lidt skuffet; for hvem siger at sølv er mig. Hvad hvis nu jeg syntes at jeg er mere til Guld? Guld, der macher mit engle hjerte og mit røde hår.! De går simpelhen bare ud fra at sådan nogle fattige mennesker som mig, ikke er mere værd end sølv.

Det vil jeg jo gerne lige fortælle Lasse Rimmer, altså om mit hjerte af guld. Og desuden spørge, hvad fanden det ligner, at melde sig ind i Berlingernes sammensvorne loge. Han burde vide bedre, manden har trods alt en IQ på 156. Nå, men jeg klikker mig ind for at give mit besyv med, i form af en kommentar. Men så viser det sig sku, at Lasse har sin egen loge, Kommentar-logen. Hvor man altså også skal være medlem, for at ligge kommentarer. Der blev det altså for meget for mig, og jeg besluttede mig for bare at lukke alt mit brok ud på min egen blog. Her er jeg nemlig både Diamant-VIP og æret medlem, med ret til at ligge kommentarer.

Stik mig en pik i øret og kald mig Bitten; hvor blev jeg jaloux, da jeg fandt ud af at der er nogen der får så mange kommentarer, at de ligefrem bliver nødt til at holde styr på hvem der ligger dem.

Kommentarer

  1. Laquack
    20. Sep 2005 15:22
    1

    Du må lære at leve med det. Vi er efterhånden en pænt stor del, der bare bliver holdt udenfor. Upopulære og outsidere - de vil bare ikke snakke med os.

    Men jeg kan da sende dig en hundehvalp?

Tags

Arkiv

Relaterede