Smartlog v3 » Baldarina Bekker » MMmmmmmmmmm Clueless
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

MMmmmmmmmmm Clueless

23. Sep 2005 14:37, Bekker

Smørhånd er ude og drikke øls. Og der er ikke nogen af mine tøser der gider at lege med mig ( eller det vil sige, de er enten gravide, invaliderede ( bare rolig, det er kun midlertidigt) skal tidligt op, eller bor laaaaaangt væk i Holbæk )

Men, men, men. Det viste sig jo, at være mit held. For der kommer fand'me Clueless i fjerneren i aften. Bedre kan det ikke blive. Sidste gang jeg så den, må have  været for godt 100 år siden. Jeg så den adskillige gange, sammen med en veninde og en lille spliff....fnis.

Men, nu er jeg jo blevet for voksen og følsom, til sådan noget fis ( he he. As if). Så jeg tror jeg tager Clueless, med dertil hørende Cola, bolcher, fodbad ( nok med efterfølgende manicure og en skraber til benene.) Så er det sku' ok, bare at skulle være hjemme en fredag aften. Ja og så dukker der jo nok en stiv Smørhånd op engang inat. Det plejer også at være pænt underholdende.

Kommentarer

 1. bekker
  24. Sep 2005 09:24
  1

  Tak Julie.! Det var fa'me dejligt. Og så har jeg oven i købet silkebløde ben....! Jeg ved til gengæld ikke helt, med ham der storebroderen. Jeg er mere til Joaqin Phoenix ( eller hvordan man nu staver til ham ) Ja, ja, ved det. Han har harestår, men det er lige som om, at det ikke gør noget.

 2. Suzy
  26. Sep 2005 14:10
  2

  he sjovt, når jeg vil lege så bor alle veninderne også laaaaangt væk i Holbæk. Hvad ER der med det sted?
  :-) S

 3. Bekker
  26. Sep 2005 15:01
  3

  Suzy: JA, jeg ved sku heller ikke hvad det er, der er så facinerende ved Holbæk...! Det er jo ikke engang sådan, at man kan tage et lyntog elle noget.

 4. palmskov
  28. Sep 2005 18:09
  4

  clueless er jo nok en af de fedeste 'tøse', der er lavet. Og splif's er også gangbare selv når man runder de 30. Der skal bare mere til ;)

Tags

Arkiv

Relaterede