Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Note to self.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Note to self.

24. Sep 2005 16:01, Bekker

Bare fordi min forstærker, kan holde til at jeg hælder kaffe ned i den, er det ikke sikkert at mit fjernsyn kan.

Jeg har lige slået mit fjernsyn ihjel. Og det lige inden Barnaby.

Mig og smørhånd havde ellers rigget an til den helt store hygge. Det sidste vi manglede var kaffen, hvilket ligeledes var det sidste fjernsynet så, i sit ellers så virksomme liv.

Åhhh, det bliver hårdt det her. Ikke mere " Heksene fra Warren manor", ikke mere " Barnaby", ikke mere " Sex and the city ".

Men det var jo lige før Klaus havde forudsagt dette. Klaus; hvis du måske kunne køre den synske linje en gang til, så vil jeg gerne vide næste uges lottotal....!

Kommentarer

 1. klaus
  24. Sep 2005 17:02
  1

  jeg er ked af det med fjernsynet, men jeg prøvede at forberede dig så godt som muligt... bid tænderne sammen og hold ud og overvej eventuelt at putte et tvkort i din computer... jeg offentliggør ikke længere lottotal - blev voldsomt upopulær den uge hvor syv rigtige gav enogtyve kroner og måtte love aldrig at gøre det mere... desuden kan jeg mærke, at jeg får sværere og sværere ved at tune ind på specielt de sidste to-tre tal...

 2. Morfar
  25. Sep 2005 07:07
  2

  Hey så har du mere tid til at sælge for Ole..han har klaget over at weekend-holdet ikke har været der!

  spøg til side, så har du jo tid til altmuligt andet lækkert spas end Tidsrøveren TV.

 3. Ulla
  25. Sep 2005 12:58
  3

  Ro på. Hældte engang jägermeister og rød sodavand i fjernsynet. Efter en uge virkede det igen. Tænker det er det samme med kaffe... Måske... :o)

 4. Kontrolpigen
  25. Sep 2005 13:16
  4

  Skil det ad og læg delene på radiatoren natten over, så virker det igen. Eller det er måske kun mobiltelefoner, den finte virker på...

Tags

Arkiv

Relaterede