Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Nu med sang.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Nu med sang.

1. Oct 2005 10:38, Bekker

Hele Danmarks kæledække, nu med sang.

Måske det ikke er nok for Casper Christensen, at stjæle ideer fra andre folks programmer længere. Nu er han simpelthen også begyndt at stjæle andre folks identiteter. Eller ihvertfald en..! Det kan da ikke være tilfældigt, at han ligepludselig ligner Jarl Friss-Mikkelsen helt ned, til det lidt for overgearede smil. Han mangler bare den brune teint. Men, selve, det der syngeprogram han har gang i nu, det er da lige i Jarlens fodspor.

Kommentarer

 1. palmskov
  1. Oct 2005 11:53
  1

  ja der skal vel smør på brødet og medialuderen skal vel også luftes i ny og næ;)

  Synes nu stadig Casper er mere rap i replikken end dinosauren Jarl...

 2. Julie
  1. Oct 2005 12:14
  2

  Stik manden et glas beta-caroten piller og giv ham en md´s tid - så er han fuld ud jarl-klon. MON ikke det er på sin plads at tale om at sælge ud i den her forbindelse? Mor er ikke vred, mor er SKUFFET!

 3. zizi
  1. Oct 2005 15:09
  3

  Jeg synes at ham Casper efterhånden mest af alt lyder som en gammel slidt plade, der sidder fast i samme rille .... Selvopfundende fornyelse er hvad han snart burde diske op med .... Men det er nok en umulighed ...

 4. Morfar
  3. Oct 2005 04:39
  4

  Casper sidder stadig fast i sit selvfede egos vrangforestillinger om at han bidrager med noget væsentligt til vores underholdning, hvilket er meget langt fra sandheden.

  nuff said.

Tags

Arkiv

Relaterede