Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Pippi aka Bekker
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Pippi aka Bekker

16. Nov 2005 14:47, Bekker

Så blev Baby byttet ud med Pippi. Og det er der en enkelt grund til. Pippi Langstrømpe er lige umiddelbart den eneste jeg kan komme på, at jeg ligner lidt. Nogen har sagt at jeg ligner Nicole Kidman lidt, men det kan kun være smiger. Jeg ville gerne tro på det, men kan ikke rigtigt. Smørhånd siger at jeg ikke ligner nogen, for jeg er jo helt min egen ( Rigtig søde ord der fik maven til at tumle. Men de faldt dog lidt til jorden, da den efterfølgende kommentar var, at så havde jeg vist også fået søde ord nok, til en hel måned )

Men, udseende mæssigt ligner jeg Pippi, sådan rimelig godt.

Af person, det er noget andet. Jeg syntes selv at jeg er rimelig stærk, fx når jeg leger flyttemand. Men drengene stikker mig ALTID potteplanterne......lidt af en fornærmelse. Jeg er glad for farver, ligesom Pippi. Hr. Nelsson har jeg ikke på skulderen, men jeg har til gengæld en lille djævel, der siger at jeg skal tænde fjerneren, istedet for at læse. Jeg har ikke nogen venner der hedder Annika og Tommi, men venner har jeg da. Til gengæld er jeg meget bange for heste. Sådan noget som at gå på bordene og få fjollede indfald....!?!........ det sker da, men nok ikke helt så tit, som det sker for Pippi.

Kommentarer

 1. Morfar
  17. Nov 2005 07:40
  1

  Pippi er også for rå! Hende og så Milla Jovovich

 2. Bekker
  17. Nov 2005 09:40
  2

  adr, jeg hader Milla Jovovich. Og nu vil jeg ikke høre noget om at det bare er fordi jeg er jaloux. Den kommer altid, når man siger det.

 3. Søster myggestella
  20. Nov 2005 14:07
  3

  Hmm, kan ske du ligner pipi på håret, men tænderne?? Det håber jeg ikke du mener, i så fald kan jeg fortælle dig, at det gør du ikke.

 4. Bekker
  27. Nov 2005 14:34
  4

  He he Swest. Det er jeg alligevel glad for. Sådan et lettere hestegebis, er nu lidt ærgeligt.

Tags

Arkiv

Relaterede