Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Revolutionerende opdagelse.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Revolutionerende opdagelse.

23. Sep 2005 05:14, Bekker

Radioavsien P3: Kvinder der får bank i hjemmet, vænner sig til det, integrerer volden i hverdagen og begynder at syntes at det er helt normalt; viser ny indersøgelse.

Endnu et eksempel på unødvendige undersøgelser; For helt ærligt, vidste vi ikke godt det i forevejen? Måske pengene skulle gives ud til en undersøgelse om, hvordan man hjælper disse kvinder istedet...?

Det er virkeligt tit at der bliver; Ta ta da; fremlagt resultater fra undersøgelser, som om at det er helt nye opdagelser. Selvom jeg troede det var noget vi alle havde vist i evighder.

Jeg kan huske at det, for et par år siden blev offentliggjort ( vel at mærke, som om at det  var en revolutionerende opdagelse ) at børn af socialt belastede forældere; ofte endte med selv at blive socialt belastede. WOW, der er virkelig nogen derude, der fanger nogle pointer.

Hvis man ikke var dansker og hørte sådan en melding, ville man tænke " Gud, er de virkelig så tilbagestående de der danskere. Det har vi andre da vidst i årtier"

Helt ærligt, det pisser mig faktisk lidt af. Ikke det der med at man bliver fordummet. Men mere at pengene til de undersøgelser kunne have været givet så meget bedre ud. De kunne fx have været givet ud til, en undersøgelse af, hvordan det kan være at nogen børn klarer sig, og bliver såkaldte mælkebøtte børn. Så ville man da kunne bruge de oplysninger, til at hjælpe andre børn, med at bryde den onde sociale cirkel.

Kommentarer

 1. klaus
  23. Sep 2005 05:28
  1

  problemet er nok især at mange udmærkede undersøgelser lanceres på nogle andre præmisser end dem forskerne tog udgangspunkt i... og journalisterne er ikke specielt gode til at sætte sig ind i detaljerne før de allerede har fundet på en effektiv overskrift: 'flere kvinder dyrker sex med grise'... ja, i perioden 1995-2000 drejede det sig om to og i perioden 2001-2005 drejede det sig om tre... og så kan man jo godt tale om en stigning på 50%...

 2. bekker
  23. Sep 2005 07:26
  2

  Jeg håber du har ret Klaus, jeg håber du har ret.

Tags

Arkiv

Relaterede