Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Så'n lidt af hvert.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Så'n lidt af hvert.

11. Jul 2006 10:25, Bekker

Krontolla sagde en dag, at bloggeri vist fungerer bedst hvis man ingen kæreste har. Det er jo ikke sikkert at det er sådan for alle. Men, jeg kan vist ikke ligge skjul på, at det er sådan det er for mig!

Men hva', et indlæg hver tredje måned er vel også noget !

Men jeg kan jo lige give en opdatering, for de interesserede. Jeg har for eksempel fået afleveret BA-Opgave. En bedrift, som jeg for 3 år siden ville have betragtet med måbende beundring. Idag virker det så knap så vildt. Det var bare endnu en opgave der skulle afleveres. Hvilket jo er lidt ærgeligt. Jeg ville da gerne kunne side her idag og betragte mig selv med ærefrygt og beundring. Men sådan er det nok altid. Det er lidt ligesom med alder. Da man var 15 virkede det enormt stort at være 18, da man var 18, kunne man slet ikke forestille sig hvordan det måtte føles at være 25. Og når jeg så er 25 idag, syntes jeg ikke at det er sket det store siden jeg var 15. Hvilket jeg fik bekræftet da jeg var til gammel klassefest med folkeren......!

Det er ikke nogen synderligt stolt BA-Bekker! jeg syntes godt at jeg kunne have gjort det meget bedre! Den bedste trøst er, at når jeg fortæller folk at jeg skrev om " De cisterciensiske lægbrødre", så mødes jeg oftest af et totalt uforstående ansigt og et " Hva'ba..... hvad er det for noget? "

Det kan godt være at det er småligt, men det giver nu alligevel en meget dejlig følelse af, at det alligevel gemmer sige en eller anden form for ekspertise i Bekkers hjernebark.

BA'en er sådan set min største bedrift siden sidst! Men selvom jeg ikke har været inde og skrive i lang tid, så har det faktisk slået mig hvor meget bloggen sådan lige fylder i hverdagen. Det er utroligt tit i løbet af de sidste måneder, at jeg har tænkt " Uhh, det ville være godt til bloggen". Det er så bare utroligt sjældent, at jeg rent faktisk får gjort noget ved det, som nogen nok har bemærket. Her den anden dag forkælede jeg mig selv og købte politiken.....Det er ikke så tit det sker. Og grunden var faktisk også at jeg lige i farten spottede en overskrift, om at arkæologer gravede fundamentet væk under bibelen.....sådan noget er totalt nyhedsguf i Bekkers ører. Den artikel viste sig så at være ret så tam, i hvertfald i forhold til hvad jeg lige først havde set for mig ! Men pointen med denne her politiken anekdote er, at politiken gav mig lyst til at blogge igen. Det lyder måske lige umiddelbart lidt sært. Men det handler om at jeg tre gange i løbet af avislæsningen tænkte, at det ville jeg gerne have blogget om. Og det egentligt ikke fordi politiken bragte nogen nye emner på banen, men bare fordi jeg bliver så vred over emner som homofobi og våbensalg i USA. Og når jeg bliver vred, så får jeg altså lyst til at råbe.... nu er det sådan at det meste at mit råberi i denne kategori ( Jeg råber faktisk nok kun over politik, aldrig over personlige ting) er begyndt at prelle af på mine venner, der som regel bare giver mig et " Ja, Bekker, verden er uretfærdig, men hvad vil du gøre ? " blik. Så bloggen er jo faktisk et perfekt sted til råberi. Så her kommer den......................................................................

Politiken havde en artikel der handlede om High school skyderiet på Columbine. ( Jeg ved godt at jeg burde have raset af da " Bowling for columbine" kom, men jeg fik altså aldrig set den ! ) Anledningen var at drengenes dagbøger er blevet frigivet til offentligheden. Og i en af drengenes dagbøger stod så, at de havde købt våben og granater ved en våbenmesse. Det var her det klikkede for mig...! Hvilket land sælger granater til en high school studerende? gad vide hvad manden bag disken ved våbenmæssen har tænkt? "Nå, det er sikkert sådan nogle friske unge drenge der skal ud og dybhavsfiske og vil sikre sig en ordentlig fangst " Hvad fanden skal nogen mennesker med granater, med mindre man er spængstof ansvarlig for et minefelt eller lignene.? 

Arghhhhhhh jeg undres og forarges.

 

 

 

Kommentarer

 1. morfar
  11. Jul 2006 10:58
  1

  1 Look a girl

  2 she is dead

  1 no she is sleeping

  2 AARGggh shes not deaadddd!!!KILL HER!!!

  Nogenlunde sådan får jeg det når jeg ser du er tilbage :D

  (Det stammer fra Eric the Viking).

 2. Bekker
  11. Jul 2006 11:06
  2

  Hmmmmmm måffe! Så skal jeg nok prøve, ikke at spille død fra nu af. Måske er det bare med bloggen, som det er med mine dage. Nogenganeg bliver de bare afbrudt af en ordentlig lummer på sofaen, ja nogengange flere gange i løbet af en dag. Og også nogengange med perioder foran fjerneren hvor det er lidt svært at finde ud af om jeg er levende eller død.

Tags

Arkiv

Relaterede