Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Søndag
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Søndag

2. Oct 2005 07:35, Bekker

Søndag......! Hm, kunne tage disney-opvask. næææææh, giiiiider ik'. Ringe til mor og far ? Jaaaaa. Mor i telefonen: " vi har gæster, jeg har ikke tid til at snakke" Hm, nå nå, så ok da. Se fjernsyn? Ekstrem hjemmeservice..! Ok, fjerneren bliver også doppet. Hm, kunne jo læse lektierne til imorgen.....Næ, bwa wa. I kan rende mig, med jeres faglitteratur. Læse " Jordens søjler " Jo, tak. Det lyder straks bedre.

Mmm, Smørhånd kommer og lufter mig. Det trænger jeg vist også til, måske det hjælper lidt på tømmermændende med lidt frisk luft.

Og så er suzy, virkelig værd at besøge. Jeg smider hende på mig link liste. Hun skriver som en drøm. Bekker prøver virkelig at lade være, med at være jaloux.

Nu må jeg hellere komme mit skrankne korpus i bad, det dur ikke at lugte alt for meget af tøs-gnu, når man skal luftes af Smørhånd. Go' søndag til alle.

Kommentarer

  1. Bekker
    3. Oct 2005 15:32
    1

    Ja ja. Du ved, sådan en der er blevet stablet, så den når fantastiske højder. Stabler af tallerkener der skælvende når himlen. Ærgeligt at den ikke, ligeledes kan tages på Disney vis. Med magi, eller af Rip, Rap og Rup. Ærgeligt at der er mig der skal tage den, på helt og aldeles umagisk vis.

Tags

Arkiv

Relaterede