Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Stivepigen #2
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Stivepigen #2

11. Oct 2005 11:13, Bekker

Fair skal det være. Og når nu jeg har skrevet om min tidligere bofælles stiverier, er det vel kun fair også at hænge mig selv lidt ud. Specielt i tilfælde af, at hun skulle finde på at læse indlægget :-/

Det er jo selvfølgelig ikke kun hende der blev stiv, i den tid vi boede sammen. Det gjorde jeg også. Der var faktisk en lang periode, hvor vi skiftedes til at være den der havde det skidt, og den der skulle holde hår. Vi har begge to langt hår, og det er altså rarest ,hvis der er nogen til at   holde hår og sige hvor synd det er for en.

En af de sjoveste aftener, for mig ihvertfald, jeg ved ikke med hende, var den aften, hvor vi havde været til fest på pædagog seminariet, tror da ihvertfald at det var der vi var. Min veninde var taget lidt tidligere hjem end mig, men var vist stadig oppe, da jeg ankom til vores lejlighed, meget stiv. jeg havde brugt den sidste halve time i taxaen, på af overbevise taxachaufføren om, at han virkelig var Stig Rossen. Han var ikke helt enig i min antagelse. Jeg havde en lang periode, hvor jeg syntes at Stig Rossen var dert sjoveste menneske på jorden, og desuden hver gang jeg var stiv mente at have mødt ham. Men, helt ærligt, selv om det måske er ufrivilligt, så er der da næsten ingen der kan batle Stig Rossen i en sjovheds konkurrence. Jeg fortalte min veninde vidt og bredt om mit fantastiske møde, med chess-bamsen og hun mente at der skulle noget vand til, ellers ville min tømmermændene næste dag være lig en arie sunget af selvsamme chess-bamse, og det var alligevel for ondt. Så mens hun fik hældt en liter vand i mig, legede jeg at det var shots og desuden at der var stormflod i min mund. Meget tålmodigt blev hun ved med at føje mig i mine fantasier over vand. Det endte faktisk op med, at det var lige så sjovt hjemme, som det havde været til festen. Hvilket også gør at jeg savner det lidt nogengange. Trods alt brækkeriet og tømmermændene så var det fandme sjovt.

Det der med hot-dog'sne var noget vi praktiserede, næsten efter hver fest. Sammen nogle venner der boede i nærheden, rundede vi lige Trianglens pølsevogn, på vej hjem. Den fornøjelse sluttede dog brat for mig. En nat havde jeg taget den forbi pølsevognen sammen med en af vores venner. Han er en stor fyr og kan klare adskillige delikatesser fra vognen. Jeg skulle da ikke stå der og være en rigtig tøs, så jeg tænkte, " Hæ, jeg kan da sagtens følge med. " Men, ak. Sådan en lille tøsemave, der i forevejen er fyldt til randen med sprut, har bare ikke godt af 4 hotdogs med det hele. Så, efter at jeg den nat havde brækket ristede løg og sennep ud af både mund og næse, stod jeg for fremtiden af på pølsevognen.

Tags

Arkiv

Relaterede