Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Stivepigen
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Stivepigen

11. Oct 2005 10:46, Bekker

Jeg har en dejlig veninde, som jeg også i en længere periode boede sammen med. Hun var, i forhold til mig, og det siger måske ikke så meget, et meget ordentligt menneske. Men... der skete noget med hende, når hun blev fuld. Ja, det gør der jo med de fleste af os. Men min veninde her, når hun bliver fuld, så har hun ikke rigtigt nogen stop-knap. Det resulterede i, at jeg ofte var den forstående veninde, der holdt håret når stopknappen var gået ud af funktion. Der var dengang hun nytårsaften, som værtinde, gik under bordet inden kl 24. Der var også dengang hun i en brandert lige syntes at hun skulle ringe til en af vores fælles veninder. Hun ringer hende op, kl midt om natten, og vækker hende, bare for at snakke, og efter 2 minutter falder hun så selv i søvn, og efterlader fælles veninde i let undren. Hun er kommet hjem midt om natten og har fortalt at hun brækkede sig...... mens hun cyklede. Ikke noget med at sætte farten ned der, bare sådan for at forhindre det i at strinte alt for meget. Engang vågnede jeg ved nogle mærkelige lyde i lejligheden. Efter at jeg i en halv time havde undret mig over hvad det kunne være, stod jeg op og fandt min veninde over toilettet..... de mærkelige lyde, var et forsøg på at påkalde mig, til hjælp med hår og sådan  noget. Det skal siges at hun også kan være meget charmerende stiv, hun vækkede mig fx engang, med en kæmpe buket syrener, som hun havde plukket på vejen hjem " Bare fedi de altcså sååån mindede hende oomm mæg. Og så kan hun føre en fantastisk vals, når først der er en vis mængde øls inden for vesten.

Men, jeg syntes at topscooreren var dengang hun lige på vejen hjem, havde købt en hotdog, med chilidressing. Næste morgen vågnede hun så, og fandt ud af at hun havde puttet hele natten, ikke med en lækker fyr, men med en halvspist chili-dog. Som lå pænt placeret på den ekstra hovedpude. Den fik lige en halv time i køleren og var så ellers klar til at blive fortæret som tømmermændsmad.

Kommentarer

 1. Suzy Q
  14. Oct 2005 04:02
  1

  HAHAHAHA fedt mand!! Hold kæft en sjov post :D
  Det er absolut skønno at have en stive-veninde. På et tidspunkt da jeg boede på 5.sal på Bryggen, var jeg stiv på sågar mandage og tirsdage med en veninde.. En aften, vel hjemkommet til mig, fik vi lyst til leverpostejsmadder. Vi gruffede og gruffede, men.. på et tidsspunkt var det sjovere at høvle madderne ud ad vinduet fra femte. Ikke så meget for at se dem lande, men for at se dem FLYVE.
  Jeg ved slet ikke hvad folk må have tænkt næste formiddag, hvor der lå 10-12 leverpostejsmadder ud for opgangsdøren.
  Hvorfor GØR man det!?!? LOL
  KH Suzy

 2. Bekker
  14. Oct 2005 05:25
  2

  He he, lever-ufo'er, det er ej at fornægte. Ja, jeg kan sku godt savne det, engang imellem. Der er noget magisk, ved sådan nogle efter-branderter med veninderne.

Tags

Arkiv

Relaterede