Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Supermarkeds tanker.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Supermarkeds tanker.

19. Oct 2005 03:55, Bekker

Ting, jeg har tænkt over, her på det sidste.

-Efter at Laquack skrev om flaskehelvedet i Netto, kom der gamle og lidt vrante tanker op i mit hoved. Ikke over det Laquack skrev, nej nej. Men over folk, der handler i de billige supermarkeder og stadig tillader sig at brokke sig. Hvis man handler i Iso og dermed giver 14 kr. for en dåse tun, så er det sku'okay at brokke sig, hvis servicen ikke er i orden. Men helt ærligt, hvis man står nede i Aldi eller Netto, med en dåse tun til 4 kr. så er det fandme ik'okay at brokke sig. Der er jo en grund til, at det er så billigt.

Der er skåret ned på servicen og udseendet, man skal vente i laaang kø osv. Men, det er jo lige præcis derfor, de kan sælge en, en tun til 4 kr. Så, hvis man vil have et højere service niveau, så må man altså også betale for det.

- Ligeledes stod jeg i Netto den anden dag, og der var selvfølgelig kø. Køen stod lidt gemt bag en høj hylde, så da der var nogle unge piger ( det vil sige et par år yngre end mine 24 ) + en ældre dame, der stilte sig ind midt i køen, gik jeg ud fra, at det var fordi de ikke kunne se resten af køen. Der var så en lettere eksentrisk dame, der pænt fortalte dem, at køen altså startede langt bagude. Den gamle dame så lettere overrasket ud, og skyndte sig om i køen. De unge piger......... de kiggede bare lettere åndsforvirrede på damen, og blev stående. Så lettere eksentrisk dame, fortalte igen, på meget pæn måde, at køen startede langt bagude. Men, de unge piger gjorde ingenting. De maste sig bare frem i køen og endte med at overhale ti andre mennesker. Det her var et stort vendepunkt  i Bekkers liv......... For første gang nogensinde, tog jeg mig i at tænke " ungdommen nu til dags". En tanke, jeg ellers havde svoret, at jeg ALDRIG ville gøre mig. Jeg har flere gange været harm over, at " ungdommen" skal stå model til alskens anklager, men hvis " de" tager til genmæle er der ingen der tager dem alvorligt. Men, nu er jeg altså åbenbart blevet en af de voksne. For, jeg stod og tænkte, at jeg næsten håbede, at når de to unge piger en dag, havde et par skrigende unger på slæb, under en helvedestur i Netto, bliver " overhalet " i køen af nogle andre, og så får den lige tilbage i face.

- Jeg har tænkt på, hvad Smørhånd tænker, når han kommer ind og læser den diskussion der har udvilket sig, om hans fremtidsangst.

- Lige nu tænker jeg, at jeg burde slukke for computeren. Der skal noget seriøs rengøring til, inden veninde med barn og mand og hus i Holbæk kommer om 3 timer. avs, jeg har travlt.

Kommentarer

  1. Bekker
    19. Oct 2005 04:37
    1

    " I'm a lover, not a fighter" HE he he, velkommen til Bekkers 80'er helvede. Ejh, jeg har seriøst kun slået på andre mennesker 2 gange i mit liv. Det var tilgengæld velfortjente slag. Men, det kan jeg fortælle om en anden gang, for lige at citere en anden skøn blogger.

Tags

Arkiv

Relaterede