Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Svigermekanikken og musen.
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Svigermekanikken og musen.

17. Oct 2005 16:49, Bekker

Jeg er blank. Helt blank.

Og ha ha, nej. Ikke blank på den måde. Men blank på skriverier. Hvilket har affødt en del lamme og tamme indlæg, her på det sidste. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er lidt inde i en periode, hvor jeg ikke kan presse en enkelt lille spas ting ud, selv om jeg giver den hele armen.

Men, jeg kan da meddele at jeg nu har mødt svigermekanikken. Det er så her Smørhånd går helt i kvabbabelse. Jeg tør slet ikke tænke på den panik der vil lyse ud af hans øjne, når han læser at jeg brugt S ordet. Den samme angst, der lyste ud af ham, da jeg den anden dag spurgte om han kunne finde på at kalde sin datter for Bitten.

Men, helt ærligt! Det er da ok, sådan at lege med tanken om, hvad ens børn skal hedde, hvis de nu en dag skulle finde på at krydse ens vej.!

Undskyld Smørhånd, men du er altså lidt fremtidsforskrækket :-)

Nå, men jeg mødte altså Mor-Smørhånd og Far-Smørhånd, i deres nye sommerhus Sverige. Der havde selvfølgeligt været en del bæven i Bekkers ben og en del rumlen rundt i hendes mave, inden denne famøse weekend. Jeg er i det hele taget rimelig god til at tage sådan nogle ting i stiv arm, men lidt nervøs skal man jo være. Men, nervøsiteten viste sig at være fuldstændigt grundløs. De var sådan nogle mennesker, der ikke gør det stor fuzz ud af tingene. Og blandt sådan nogen har jeg det bedst. Så kan jeg slappe af og bare være mig selv. Og det viste sig også at være nok, for anmeldelserne fra forældrene lød " Hun er sød, nem at snakke med og ikke bange for at hjælpe til " Det er da meget godt klaret ik ?

Hov, nu er jeg helt blank igen. Har lige siddet i 10 minutter og bare kigget på skærmen. Æv æv. Hvem er det, der har stjålet min muse?

Hm, museløs eller ej, så håber jeg da at mine trofaste tøse-læsere holder ved ( Et par stykker ved jeg jo at der er. ! Her slår janteloven så ned, og jeg får det helt skidt med at skrive sådan noget ) indtil jeg har fundet musen igen, og fået limet hende godt og grundigt fast, med superlim og gaffatape, på skulderen, så hun igen kan hviske mig i øret !

Kommentarer

 1. Sille
  17. Oct 2005 17:10
  1

  Rolig nu...vi er her endnu. Kender godt følelsen - men ja...ro på. Det er godt du har haft en god weekend med svigerforældrene...uhhh kan være en grum oplevelse..

  Første gang jeg mødte mine ekssvigerforældre var, da de valgte at komme et par timer for tidligt - og sillepigen var ude og nøgenbade - da de pludselig stod på stranden og sagde Daw..

 2. Bekker
  17. Oct 2005 17:13
  2

  Hæ hæ hæ hæ, sikke et senarie. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan du lige har fået knebet dig udenom den. UBEHAGELIGT!
  Og, tak for " ro på" talen.

 3. Ulla
  18. Oct 2005 01:29
  3

  Uha. De der førstemøder med svigermekanikken burde forbydes ved lov. Jeg får altid sagt et eller andet rigtig rigtig dumt og tænker bagefter: Neeeej, dét sagde du bare ikke...! -Shit, jeg hader det...

  Og med hensyn til skriveblokeringen, så kan jeg kun give Sille ret. Ro på... :o)

 4. Tankeforbryderen
  18. Oct 2005 01:46
  4

  Bekker >> tro mig vi kender alle skriveblokeringer ...
  Hvad angår svigermekanikken - så har jeg altid hadet det møde ...
  De har som regel godt kunne li' mig - men kender du det, at man så selv tænker, sådan er hans forældre da bare ikke .... åååååh gud .... hvad gør jeg nu ... Håber ikke han har noget af det i sig ....

  Min nuværende svigermor er således en hybrid mellem bedstemor And og Hyacinth Bucket... :-O

 5. Grith
  18. Oct 2005 02:45
  5

  Du klarede sgu´da mødet med svigermekanikken til ug:-) Og let´s face it, der er mange mænd der er fremtidsforskrækkede - det er bare indtil de står i det:-)
  Og musen, du må ofre et eller andet til musen ( ok Grith nu har du læst for meget nordisk mytologi ) - det virker for Erik den røde ( om hvem jeg er ved at læse) så vil det nok også virke for dig?:-)
  Apropos svigermekanik, er det jo heller ikke så fedt at møde dem i døren efter en hed nat, hvorefter man flyver afsted og de går ind og står og kigger på en uredt seng med en stor våd plet:-) Feeeed måde at møde svigermekanikken på:-) Ved ikke om det er derfor de er vilde med mig:-)

 6. Bekker
  18. Oct 2005 04:30
  6

  Jeg kender godt det der med, at sige noget, man baaaare ik' sku' ha' sagt! Således da jeg i stiv tilstand, brægede ud om, at jeg syntes at min( tidligere ) kærestes ekstremt højreorienterede far, var skræmmende og farlig. Hvorefter min ( tidligere ) kæreste fortalte at han og faderen havde siddet i værelset ved siden af, og kunnet høre det hele. avs.
  Grith: tror du at muser kan li' mangofrugt ?

 7. Julie
  18. Oct 2005 16:28
  7

  Vover lige pelsen og mener at langt de fleste mænd er fremtidsforskrækkede. Var jeg ikke blevet gravid ved et uheld, havde kæresten bestemt aldrig turdet eller kunnet beslutte sig for, at få et barn. Nu skal jeg bare regne ud, hvordan man bliver gift ved et uheld... Men dit første møde gik da fint, så det tegner jo godt :-) Især den med at du ikke er bange for at hjælpe til, er god ros!

 8. Bekker
  19. Oct 2005 02:43
  8

  Hm, det sjove er bare, at min lejlighed bestemt ikke bærer præg af, at være beboet af en " der ikke er bange for at hjælpe til". Måske det ville hjælpe lidt, hvis mor-Smørhånd sad her i sofaen og holdt øje med mig :-)

 9. Grith
  19. Oct 2005 03:09
  9

  Jeg er sikker på at muser er helt vilde med mango - hvis jeg var dig ville jeg nu også købe lidt vindruer bare for en sikkerhedsskyld!

 10. Bekker
  19. Oct 2005 03:18
  10

  Hm, måske jeg skal spørge mig til råds, hos den lokale grønthandel. Det er jo trods alt hans felt, og han burde vide hvad han snakker om :-)

Tags

Arkiv

Relaterede