Smartlog v3 » Baldarina Bekker » Voksen; hva' er det ?
Opret egen blog | Næste blog »

Baldarina Bekker

Balfaldera og ballade, brok og bomstærke ballader

Voksen; hva' er det ?

26. Sep 2005 04:01, Bekker

Var inde hos Ulollola og læse en lille smule, om det der med at være voksen. Og så inspirerede hun mig, til også at tage voksentesten.

Jeg var 50% voksen. DET vil nok undre mange...! Og som jeg sidder her, foran computeren, når jeg burde sidde til forelæsning ( jeg gad bare ikke skole idag ) undrer der også mig. Jeg havde faktisk ikke regnet med, at den var så høj.

Der er flere grunde til, at jeg slet ikke kan forstå, den høje procent sats:

Jeg har en god bunke uåbnede rudekuverter. Har ikke turdet åbne nogen i de sidste par uger. Hvilket skyldes, at jeg for et par uger siden, åbnede et fra banken hvor der stod; Betalingen til synoptik kunne desværre ikke gå igennem, da der ikke var dækning på kontoen.

Jeg er en snotunge til det der med rengøring. Jeg har altid en Disney opvask, stablet op ved siden af vasken. Jeg tror aldrig, at jeg har haft en kæreste der var værre til det med rengøring end mig; og der har trods alt været et par drengerøve imellem. Engang jeg spillede " Venner for livet" sammen med mine veninder, blev jeg dømt til at være den, der var mest uhygiejnisk. ( med en forsikring om, at det altså ikke handlede om personlig hygiejne )

Da jeg begyndte at overveje at pjække idag, var jeg lige ved at ringe til min mor, for at få lov. Det er ligesom bare lettere hvis mor har sagt " Måske du bare har brug for en stille dag derhjemme ? "

Mine forældre hjælper mig økonomisk, og det på grænsen til det kriminelle. Det er ihvertfald så meget, at jeg ikke ville være stolt af, at fortælle præcis hvor meget, til mine hårdtarbejdende venner.

Jeg er altid den af vennerne der siger " Måske du bare skulle sige nej tak, til det der arbejde, du har så meget om ørene i forevejen" Nogen kalder det dovenskab, jeg kalder det et sundt liv, uden stress.

Jeg er altid den der bliver stiv først. Sidste år til historiefesterne havde jeg adskillige blackouts. Jeg får nogengange altid, fyret en eller anden pinlig kommentar af, i min brandert. Som fx da jeg sagde til Smørhånds arbejdskammerat; at hun var en lækker lille fersken, med et pift af chili. Der har også været et par, knap så venlige kommentarer imellem; som da jeg sagde til ham fra Negermagasinet, af han var den mest stucked up, jeg tror jeg er bedre end alle andre mennekser, snop, jeg nogensinde havde mødt.

Jeg har haft lidt for mange engangsknald; eksempelvis kom jeg engang til at hive en Venezuelsk gadesælger med hjem. ( Næste morgen. Bekker: " JA, ja, Tony Hernandez, men jeg elsker altså ikke dig ) Men alt det pjat, er jo heldigvis gået i glemmebogen, efter at Smørhånd kom ind i billedet :-)

Hm, det kan godt være at jeg bliver nødt til at rette lidt op, på det efterhånden blakkede rygte, ved at lave et " Punkter, hvor jeg er meget voksen" indlæg.

Kommentarer

 1. zizi
  26. Sep 2005 05:16
  1

  Hmmm husker stadig ungdommens slogan om, at voksne bare var børn, der var blevet udviklingshæmmede .... Har dog stadig ikke besluttet mig for, om jeg er udviklingshæmmede eller blot barn og naiv - for hellere det end voksen og stiv eller noget :)

 2. zizi
  26. Sep 2005 05:17
  2

  fuck - mente udviklingshæmmet i 2. omgang .... er måske nok bare udviklingshæmmet .... jesus ... hvilken ironi ... sidder og skriver speciale om magt i relation til udviklingshæmmede og opdager grundet din blog, at jeg befinder mig et sted mellem at være barn og udviklingshæmmeT :-/

 3. Laquack
  26. Sep 2005 06:57
  3

  Av, jeg vil også prøve... Hvor? Hvor?

 4. bekker
  26. Sep 2005 08:10
  4

  Rolig zizi... Udviklingshæmmet eller barn. Begge dele betyder vel, at man ikke behøver at tænke så langt, ej heller at tage ansvar for sine handlinger. Det er da meget betrykkende. Og hov, det var jo slet ikke hos dig, jeg have læst om vokse mennsker, det var jo hos Ulla. Måske jeg selv, er ved at blive lidt evnesvag.

  Laquack: www.voksnemennesker.dk

 5. Laquack
  26. Sep 2005 08:36
  5

  Tak.. Gruer dog, jeg har ikke just været lotto-vinder i diverse tests tidligere.

  Dette bliver min sidste, hvis svaret ikke passer mig! :-)

 6. Bekker
  26. Sep 2005 14:55
  6

  Laquack: Det gode ved den her er, at kan forsvare sig lige meget hvad resultatet bliver. Hvis man er meget voksen, er det vel bare på tide. Hvis man ikke er, så har man bare et frydefuldt barnligt sind.

 7. Julie
  26. Sep 2005 14:56
  7

  Nå, jeg er 75% voksen... det er vel i og for sig i orden, når jeg bliver 30 til næste år og har et barn... føler alligevel at jeg har tabt i quizzen?

 8. Bekker
  26. Sep 2005 15:05
  8

  Julie: Hm tabt. Måske er det godt at du lige er 25% mere voksen end mig, når nu du har et barn. jeg håber ihvertfald at min voksenrate forøges den dag, jeg får børn. Ellers får det da fatale følger. Op med humøret; for de sidste 25% barn, kan du få lov at fnise når der bliver sagt tissemand, og slikke skålen, når der bliver lavet chokoladekage

 9. Laquack
  27. Sep 2005 02:31
  9

  Jamen så tilslutter jeg mig det frydefulde barnlige sind. Var 30% voksen. Det bliver min søn sikkert vældigt glad for. Hrmpf!

 10. zizi
  27. Sep 2005 03:01
  10

  40% voksen kunne jeg lige snige mig op på ..... hmmm

 11. Julie
  27. Sep 2005 08:03
  11

  Kæft, jeg er bare den mest voksne blogger til stede...

Tags

Arkiv

Relaterede